Groeien in effectiviteit en overtuiging in jouw communicatie en presentatie

Wil jij…

Groeien in jouw communicatie? Meer halen uit ontmoetingen met collega’s/werknemers, klanten en stakeholders? Met meer zelfvertrouwen en overtuiging presenteren? Lees dan snel verder wat de unieke trainingsdag “spreken is puur goud” voor jou kan betekenen.

Unieke kans: 25 jaar kennis en ervaring opdoen
Mijn naam is Walter Vermeer. Als professioneel spreker, presentator, energizer en trainer zet ik mij al ruim 25 jaar in voor de top van het bedrijfsleven. Inmiddels heb ik meer dan 3 miljoen mensen mogen raken vanaf het podium. Dagelijks ervaar ik de vele voordelen van effectief communiceren en met volle overtuiging durven spreken. Het opent écht deuren op weg naar succes. Op 16 mei leg ik al mijn opgedane kennis en ervaring op het podia in binnen- en buitenland op tafel voor het bedrijfsleven. Jij kan hierbij zijn!

Wist je dat…
– Groeien in communicatie onlosmakelijk verbonden is aan groei in succes? Als je beter wordt in het delen van jouw verhaal, standpunt en overtuigingen groei je in aandacht, waardering en nemen de kansen op weg naar succes in jouw leven toe.
– Groeien in overtuigend presenteren jou aantrekkelijk maakt voor (potentiële) werkgevers, stakeholders, klanten, opdrachtgevers en mogelijke investeerders? Mensen luisteren graag naar een spreker die overtuigend is.

Ochtendprogramma

Tijdens de trainingsdag besteden we de ochtend aan alle aspecten die het communiceren zo’n mooi en krachtig instrument maken. Je leert luisteren, werken met je lichaam (non-verbale communicatie), wat effectief taalgebruik is en hoe je een proactieve gesprekspartner bent. Je ontdekt je stem en je leert hoe je ontmoetingen smart maakt. Kortom: je maakt jouw communicatie effectief!

Middagprogramma

Tijdens de middag staat het programma in het teken van alle facetten van het presenteren. Storytelling, de perfecte opbouw van jouw presentatie, interactie met de zaal, techniek, het gebruik van een powerpoint, zenuwen, ademhaling, (lichaams)houding, vorm, uitstraling, inhoud en de juiste energie.

Waar ga je mee naar huis?
1. Professionele skills waarmee je per direct effectiever en overtuigender communiceert én presenteert
2. Een groter netwerk
3. Meer zelfvertrouwen
4. Meer zelfkennis
5. Meer energie
6. Meer kansen op succes

Locatie
Op een inspirerende plek gaan we samen aan de slag. De trainingsdag vindt plaats bij de Faculty Club aan de Bredaseweg 441 in Tilburg.

Wat vraag ik?
Voor het delen van mijn ervaring vraag ik om een investering van 350,00 euro exclusief btw. Een zeer aantrekkelijk bedrag als je inziet wat deze dag jou brengt voor de rest van jouw carrière. En besef je dat je na afloop met 1 goed zakelijk gesprek je investering al terugverdient.

Gun jezelf en/of jouw mensen deze groei op weg naar gegarandeerd succes en claim vandaag nog je plek!

Wil jij groeien in effectiviteit en overtuiging in jouw communicatie en presentatie?

No products found which match your selection.