Talkshowhost

De gasten zitten klaar. De tune loopt. Het publiek klapt. “Hartelijk welkom bij onze talkshow. Vandaag op de bank als eerste gast: jullie eigen CEO!” Een talkshow is een veelgevraagd concept voor inhoudelijke bijeenkomsten. Logisch: het is een effectieve manier om serieuze onderwerpen op een ontspannen manier over te brengen. Ik bied bedrijven een totaalconcept: Your Own Talkshow. De show is dynamisch, boeiend, afwisselend en interactief: ik werk bijvoorbeeld met stemkaarten, stellingen of een app.

Inhoud blijft beter hangen met Your Own Talkshow
Ik maak in perfect Nederlands of Engels corporate talkshows op maat. De klant bepaalt de invulling en opstelling, ik verzorg het volledige script, de techniek, het decor en de inhoud. Met interviews, quizblokjes, presentaties, clipjes en natuurlijk muziek: een knipoog naar de bekende talkshows zoals we die kennen van televisie. Tijdens de talkshow is er ruimte voor humor en persoonlijke verhalen van mensen. De boodschap komt hierdoor beter uit de verf en blijft langer hangen. De opnamen kunnen worden gedeeld en later worden teruggekeken.

De perfecte combi van het gesproken woord en storytelling
Ik heb in afgelopen jaren al heel wat talkshows mogen verzorgen voor bedrijven als Media Markt, MediQ, Essent en Telfort. Het is keer op keer weer een daverend succes. Mensen zijn van de eerste tot de laatste seconde geboeid. De boodschap komt aan. Tot in het hart van de mensen. Het gesproken woord én storytelling zijn nog altijd de sterkste vormen van communicatie. Laten die nou nét in een talkshow samenkomen.