Spreker

Naast dat ik in te zetten ben als dagvoorzitterpresentatortalkshowhost of trainer, geef ik ook regelmatig presentaties en lezingen over onderwerpen als zelfvertrouwen, partnership en de kracht van communicatie. In perfect Nederlands of Engels zorg ik voor de nodige dosis interactie met de zaal waardoor het publiek zich betrokken voelt. 

Zelfvertrouwen is the key to success
Tijdens een bijeenkomst of lezing laat ik jou graag horen wat zelfvertrouwen en eigenwaarde is en wat het voor jou en jouw collega’s kan doen. Niet iedereen is namelijk even zelfverzekerd. Deze presentatie/lezing is niet alleen interessant voor mensen met minder zelfvertrouwen. Ook mensen die zelfverzekerd zijn steken hier iets van op. Ook zij kunnen nog een stap(je) maken op weg naar zelfvertrouwen op basis van echt en oprecht gedrag. Bij zelfvertrouwen is het van belang dat je jouw waarden kent en dat je jouw vaardigheden (talent) ten volle benut. Zelfvertrouwen is waardigheid plus vaardigheid. Ik vertel dan ook graag hoe het is om anderen zelfvertrouwen te geven. Met interactie met het publiek, concrete voorbeelden uit de praktijk en een vleugje humor vertel ik mijn verhaal. Onlangs sprak ik over zelfvertrouwen op Nationale Brandwondendag. Hier vertelde ik aan slachtoffers en hun ouders over de zoektocht naar zelfvertrouwen en hielp ik ze op weg. Als slachtoffer van brandwonden weet ik als geen ander hoe het is om stappen te maken op weg naar groei in zelfvertrouwen.

Met zelfvertrouwen boek je succes! Zelfvertrouwen opent een weg naar persoonlijke groei en groei als team. De presentaties en lezingen zijn geschikt voor ieder bedrijf of organisatie met een beetje lef. Een ogenschijnlijke soft skill als keiharde sleutel tot succes. Een lezing over zelfvertrouwen zonder zweverig gedoe maar wel hands-on handvatten biedt voor de luisteraars.

Het optimale resultaat uit partnership
Iedere organisatie die met partners werkt, of in de toekomst met partners gaat werken, wil doelgericht én professioneel te werk gaan en op de meest geschikte manier samenwerken. Zo boeken bedrijven en hun partners optimaal resultaat. Toch klinkt het makkelijker dan je denkt. In mijn presentatie over partnership vertel ik je graag wat een bedrijf allemaal nodig heeft voor een optimaal samenwerkingsverband. Je hebt nodig: wederzijdse afhankelijkheid, vertrouwen, plezier, oprechte interesse in elkaar, communicatie en nog veel meer. Optimaal partnership zorgt voor wederzijds begrip en een optimale communicatie. Energie, humor, interactie, videoclips en hilarische anekdotes vormen de hoofdingrediënten van dit verhaal. Geschikt voor ieder bedrijf of organisatie die met partners werken en/of waar samenwerking centraal staat.

Communicatie 2.0; communiceren volgens SMILE.FM
In deze masterclass neem ik de groep mee in de wereld van de optimale communicatie. Tijdens deze lezing gaat Walter op een 100% interactieve wijze stap voor stap door de wereld van communicatie. Groei in communicatie is groei in omzet. Walter behandelt onderwerpen als optimaal luisteren, (non-verbaal) taalgebruik en tone of voice. Kortom, hij laat je zien wat je allemaal kan doen met je stem. Een betere communicatie biedt niet alleen groei in de verkoop, maar ook op het gebied van overtuigingskracht, storytelling, humor, opbouw van de boodschap, interactie, techniek en nog veel meer. Na deze masterclass ben je gegroeid als spreken, ambassadeur van jezelf en van het bedrijf waar je werkt. Je bent gegroeid als collega en als mens. In een wereld waar digitalisering een steeds grotere rol speelt is persoonlijk contact nog altijd de sleutel tot succes. Groei in de communicatie helpt jou daarbij!