Waarmee kan ik jou helpen?

Het hele proces begint met goed luisteren naar de opdrachtgever en het stellen van de juiste vragen. Ik zit dan ook graag vroeg in het traject bij mijn klant aan tafel om mee te denken. ‘Hoe kan ik je écht helpen?’, is vaak mijn eerste vraag. Want ik lever geen standaard praatje of kunstje. Als je mij binnenhaalt, dan krijg je meer dan alleen een vaardige spreker. Ik denk mee, kom met ideeën en adviezen en als het nodig is train ik ook de mensen die gaan spelen. Ik zou mijn rol willen omschrijven als een gids. Rustig en doelgericht leid ik graag alles in goede banen. Benieuwd wat ik voor jouw event kan betekenen? Lees het hieronder. Samen maken we het verschil!

Presentator

In perfect Nederlands en Engels zorg ik voor een professionele verbale omlijsting van jouw event. Met flair, charme en overtuigingskracht zorg ik voor een vlekkeloze presentatie van jouw event.

Lees meer.

Dagvoorzitter

Een meer dan vaardige dagvoorzitter. Ik stel mij in dienst van het event. In mijn rol als dagvoorzitter zorg ik ervoor dat het programma, de inhoud en de betrokkenen optimaal tot hun recht komen.

Lees meer.

Talkshowhost

Een corporate talkshow op maat. De klant bepaalt de invulling en opstelling, ik verzorg het volledige script, de techniek, het decor en de inhoud. Met interviews, quizblokjes, presentaties, clipjes en natuurlijk muziek.

Lees meer.

Spreker

Als professionele spreker vertel ik over verschillende onderwerpen zoals zelfvertrouwen, partnership en groeien in communicatie. Aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden breng ik mijn verhaal over de bühne.

Lees meer.

Trainer

Training overtuigend spreken in het openbaar voor managers, vertegenwoordigers, directeuren of ondernemers. We zoeken individuele grenzen op en verleggen deze, met als doel: jouw verhaal, boodschap of visie goed over te brengen.

Lees meer.

Trouwambtenaar

Sinds 2018 ben ik officieel in dienst bij de gemeente Heusden als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Ik stel mij leidend op zónder de hoofdrol op te eisen. De enige hoofdrolspelers op deze onvergetelijke dag zijn natuurlijk de bruid en bruidegom, de familie en hun vrienden.

Lees meer.